Πάτρα: Ρούλα και Μάνος μαζί στα μπουζούκια 2 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας – “Τον κυκλοφορούμε”

Ήταν 13 Απριλίου του 2019 όταν η οικογένεια “χτυπιέται” από την πρώτη τραγωδία, τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Δύο μήνες αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ταξιδεύουν στην Καστοριά, για τις ποδοσφαικές υποχρεώσεις του Μάνου.

Ήταν τότε που η 33χρονη κατηγορούμενη σε αναρτήσεις της σε ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούσε πληροφορίες για “μπαράκια” στην Καστοριά.

Στις 23 Ιουνίου βρίσκονται στην πόλη της Καστοριάς και επιλέγουν να διασκεδάσουν σε κατάστημα της περιοχής.

Μάλιστα, κάνουν και αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook. “Τον κυκλοφορούμε” γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφερόμενη σε μέλος της οικογένειάς της, που συνοδεύει την ίδια και τον Μάνο στην Καστοριά.

Το ζευγάρι μοιράζεται τις χαρούμενες στιγμές του και τίποτα δεν υποδηλώνει την τραγωδία που έχουν ζήσει, με τον θάνατο του πρώτου τους παιδιού.

Εξάλλου, όπως οι ίδιοι έχουν πει στις συνεντεύξεις τους, πίσω υπήρχε ακόμη ένα παιδί (η μικρή Ίριδα δεν είχε έρθει ακόμη στη ζωή) και έπρεπε να επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς για χάρη της Τζωρτζίνας.

Και φυσικά τότε κανείς δε φανταζόταν την τραγική συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση από τη νυχτερινή διασκέδαση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Καστοριά:

Πηγή: tempo24.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου