Πάτρα: Πυροβολισμοί σε κεντρικό καφέ – Ένας τραυματίας

Τον τραυματία μετέφεραν στο νοσοκομείο οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόταν στο καφέ, τον άφησαν στα επείγοντα και εξαφανίστηκαν

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας.

Ένας άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και ενώ βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης στην Πάτρα μαζί με άλλα δύο άτομα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα,, τραυματίζοντάς τον στο μηρό.

Στο κατάστημα επικράτησε αναστάτωση, ενώ πληροφορίες του Tempo 24 αναφέρουν ότι τα άλλα δύο άτομα, επιβίβασαν τον τραυματία στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Ρίου και αφού τον άφησαν έξω από τα Επείγοντα έγιναν καπνός.

Το θύμα της επίθεσης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε ραντεβού με έναν φίλο του, ο οποίος ήθελε να του δείξει το καινούριο όπλο του.

Όπως λέει ο ίδιος, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα αποδίδει όλα σε ατύχημα, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα