Πάτρα: Πληροφορίες ότι στις τοξικολογικές της Μαλένας είχε βρεθεί δείγμα ουσίας σε πολύ χαμηλά επίπεδα

Το θρίλερ της Πάτρας δεν έχει τέλος και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών να είναι συνεχείς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου ερευνάται η πληροφορία ότι βρέθηκε δείγμα ουσίας σε πολύ χαμηλά επίπεδα στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, του 3,5 ετών κοριτσιού της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε το 2019.

Η Μαλένα αντιμετώπιζε ένα σπάνιο είδος καρκίνου, ωστόσο οι γιατροί ήταν πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive αφού στάλθηκαν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης στην Ιατροδικαστική Αθηνών, δεν εντοπίστηκε καμία «ύποπτη» ουσία και όλα ήταν καθαρά.

Το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως από ασφαλή πηγή, αφορά στο ενδεχόμενο στις πρώτες τοξικολογικές να υπήρχαν κάποια δείγματα-ίχνη ουσίας, τα οποία επειδή ακριβώς ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δεν αξιολογήθηκαν ως σημαντικά.

Όπως σημειώνουν, μάλιστα, ιατροδικαστικές πηγές, «ο τοξικολόγος δεν νομιμοποιείται να δώσει ως θετική την ουσία, όταν είναι τόσο χαμηλά τα επίπεδα».

Ενδέχεται, λοιπόν, ο φασματογράφος, το μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι τοξικολόγοι, στον «εγκέφαλό» του, να έχει καταγράψει κάποια δεδομένα και ενδέχεται να έχουν βρεθεί κάποια δείγματα ουσίας που δεν διερευνήθηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου