Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ίσως και σύλληψη τις επόμενες ώρες για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο σε διάστημα τριών χρόνων.

Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ίσως και σύλληψη τις επόμενες ώρες για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών

Οι τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες ένα άτομο αναμένεται να προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδεχομένως μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.
Μία σύλληψη μάλιστα, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε θα είναι η τελευταία για την πολύκροτη υπόθεση.

Και δεν πρόκειται απαραίτητα για ανθρώπους που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά και άνθρωποι που με κάποιους τρόπους βοήθησαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα και ο Μάνος διασκέδαζαν στο καρναβάλι της Πάτρας λίγους μήνες μετά τον θάνατό της Μαλένας

Η υπόθεση της Πάτρας έχει σοκάρει την κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις στην υπόθεση των θανάτων των κοριτσιών.

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα και ο Μάνος διασκέδαζαν στο καρναβάλι της Πάτρας λίγους μήνες μετά τον θάνατό της Μαλένας.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη και τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τους απανωτούς θανάτους των παιδιών τους.

Ηρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω Twitter ένα βίντεο που δείχνει την Ρούλα και τον Μάνο να διασκεδάζουν σε ένα, ξέφρενο πάρτι στο καρναβάλι της Πάτρας ελάχιστους μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας προκαλώντας οργή στους χρήστες του διαδικτύου.
Οι ρήστες δεν έχουν σταματήσει από εχθές να σχολιάζουν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στους δύο γονείς που ενώ έχουν θάψει το παιδί τους έχουν το κουράγιο και τη δύναμη να γλεντούν σε ένα καρναβαλικό πάρτυ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έχουν προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις στα social media.

Αξίζει κανείς να θυμηθεί πως η Ρούλα Πισπιριγκου συνέχισε κανονικά την ζωή της κάνοντας personal training ταξίδια μαζί με τον σύζυγό της και απανωτές αναρτήσεις στα social media.

Ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ελάχιστες ώρες μετά τον θάνατό της τζωρτζίνας ανέβαζε βίντεο με τραγούδια στο τικ-τοκ, βίντεο στο YouTube παρά τον θάνατο των παιδιών του ενώ δήλωνε συμμετοχές σε reality show.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία