Πάτρα: “Πίστευε ότι έχασε το παιδί από μαγεία” – Ισχυρισμοί σοκ από την χαρτορίχτρα της Ρούλας (video)

Όλο και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της 33χρονης μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Είναι συγκλονιστική μάλιστα η μαρτυρία της χαρτορίχτρας στην οποία απευθύνθηκε η μητέρα των τριών παιδιών για να της… λύσουν τα μάγια που πίστευε ότι της έχουν κάνει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει αποκλειστικά στο Live News, η 33χρόνη την επισκέφτηκε λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας και αυτό που την απασχολούσε ήταν πώς θα ξαναφτιάξει τη σχέση της με τον Μάνο.

«Την ξέρω την Ρούλα, είχε έρθει κάποτε εδώ το ‘20. Το ‘20, αλλά δεν θυμάμαι ποιο μήνα, όταν είχε ήδη χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα. Το παιδί δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Απλά είπε ότι έχασε ένα παιδί από μάγια. Δεν την ενδιέφερε αυτό, την ενδιέφερε ο Μάνος. Το πρόβλημα της αυτό που ρωτούσε ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο», δήλωσε στο Live News η χαρτορίχτρα.

Η 33χρονη μητέρα, όπως λέει η γυναίκα που της εκμυστηρεύτηκε τους φόβους της, ήταν πεπεισμένη ότι έχασε το πρώτο της παιδί από μάγια που της είχαν κάνει συγγενικά της πρόσωπα…

«Απλά ότι έχασε το παιδί από μαγεία ενώ, δεν θα έπρεπε να το έχει χάσει, ήταν ένα παιδί υγιέστατο και το έχασε από μαγεία. Της λέω «Ρούλα, βλακείες μου λες, εγώ δεν βλέπω τέτοια πράγματα». Δεν το δεχόταν αυτό. Η Ρούλα δεχόταν ότι «όχι, υπάρχει μαγεία και ήταν σίγουρη 100%, δεν μπορούσες να της αλλάξεις γνώμη, λέω «Ρούλα μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αν θέλεις πήγαινε κάπου άλλου και αν πιστεύεις ότι έχεις μάγια, πήγαινε στην εκκλησία, πήγαινε σε έναν ιερέα». Σε συγγενικά πρόσωπα πήγαινε το μυαλό της, σε συγγενικά πρόσωπα».

«Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή την κοπελιά»

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της χαρτορίχτρας, το μοναδικό ερώτημα και αγωνία της Ρούλας ήταν αν και πώς θα τα ξαναβρεί με τον σύζυγό της, με τον οποίο εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζαν προβλήματα.

«Η Ρούλα ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, πολύ κλειστός, πολύ μαζεμένη, δεν εκφραζόταν εύκολα, το ερώτημά της ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο, γιατί είχε χωρίσει. Αυτό ήταν το θέμα. Τίποτα άλλο. Της είπα ότι θα τα βρίσκουν και θα τα χαλάνε. Της είπα να προσέξει γιατί έχει θέματα στην οικογένεια της και βλέπω θανάτους».

Μάλιστα όπως λέει, η 33χρονη επιδίωξέ να ξανασυναντήσει την χαρτορίχτρα, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Δεν ήθελα να ξαναέρθει η Ρούλα. Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή την κοπελιά, δεν ήθελα να ξαναέρθει και δεν την αποδέχτηκα. Αρνήθηκα. Της είπα ότι δεν έχω το χρόνο. Ήταν ψυχρή, πώς να σας πω, είχε μια αρνητική ενέργεια που δεν μου άρεσε», δήλωσε στο Live News.

«Η αδελφή της Ρούλας πίστευε κι εκείνη σε μάγια»

Την ώρα πάντως που η ίδια η Ρούλα φέρεται να αρνείται ότι επισκέφθηκε χαρτορίχτρα, μια δεύτερη γυναίκα… αυτή τη φορά καφετζού, υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίσκεψη από την αδελφή της 33χρονης. Σύμφωνα με όσα λέει η γυναίκα που έλεγε τον καφέ, αποκλειστικά στο live news, η αδελφή της Ρούλας πίστευε κι εκείνη σε μάγια και της είχε ζητήσει να τα λύσει.

«Με είχε ρωτήσει για τα μάγια λοιπόν, από πού μπορεί να έρθουν αν υπάρχουν, δεν φαινόταν όμως, δεν είπα και δεν φαινόταν καθόλου από που μπορεί να ήταν. Όταν είναι μία μαυρίλα το φλιτζάνι δεν μπορείς να το δεις».

Τώρα αυτό που μένει είναι να αξιολογηθεί από τις Αρχές, είναι αν ο τρόπος που αξιολογούσε η Ρούλα τους θανάτους των παιδιών της και την επανασύνδεση με τον σύζυγό της, επιστρατεύοντας χαρτορίχτρες και καφετζούδες, αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητά της που μπορεί να φανούν χρήσιμες στην έρευνα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου