Πάτρα: Παίρνουν διαστάσεις οι καταγγελίες για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Τι λέει η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τις καταγγελίες στο Live News για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, είπε στον ΑΝΤ1 ότι όσο και αν έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία που έχει σε θέματα παιδικής κακοποίησης, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το τι είχε φτάσει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και αν υπήρξαν ολιγωρίες.

Η κυρία Μιχαηλίδου, είπε ότι η υπόθεση της Τζωρτζίνας και τα όσα ακούγονται τώρα, είναι ακόμη μια περίπτωση όπου τα στόματα ανοίγουν εκ των υστέρων, αναφερόμενη κυρίως στις καταγγελίες της γιαγιάς των παιδιών στον Νίκο Ευαγγελάτο. Η κυρία Μιχηλίδου υπογράμμισε ότι για να προλαβαίνουμε καταστάσεις σαν κι αυτές και να σώνονται παιδιά πρέπει ο κόσμος να μιλάει και να απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες. Παραδέχθηκε όμως ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες που ασχολούνται με αυτά τα θέματα είναι υποστελεχωμένες.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου