Πάτρα: Οι πρώτες εικόνες από το ακίνητο της Μπιζανίου, όπου έμεναν Ρούλα – Μάνος

Οι κάμερες κατέγραψαν τις πρώτες εικόνες παρουσία των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς, από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που είχε μετατρέψει σε στούντιο ο Μάνος Δασκαλάκης – Η πόρτα φέρει ίχνη παραβίασης

Μηνύσεις κατά αγνώστων και παντός υπευθύνου σκοπεύει να καταθέσει η οικογένεια της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της εκλιπούσας, παρουσία του οποίου οι τηλεοπτικές κάμερες μπήκαν στο τριώροφο και στο διαμέρισμα της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, υπάρχουν σημάδια παραβίασης στην πόρτα.

Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπως κατέγραψε η κάμερα του Alpha  είναι ένας άνετος χώρος, ευρύχωρο, ευήλιο το οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης μετέτρεψε όπως υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος παράνομα στούντιο ηχογράφησης.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του MEGA, η πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου φαίνεται παραβιασμένη, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αλλά από κάποιον τρίτο.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 100 τμ. το οποίο στο εσωτερικό του είναι άδειο, με τέσσερα δωμάτια, στο ένα εκ των οποίων βρίσκονται κάποια ξεχασμένα παιχνίδια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο και μια σχολική τσάντα η οποία περιέχει ακόμη ζωγραφιές και σχολικά τετράδια. Μέσα σε μια κούτα είναι τοποθετημένα άλλα παιχνίδια.

Μιλώντας στο MEGA, ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως τα παιχνίδια ανήκουν στην οικογένεια Δασκαλάκη και ο χώρος που τοποθετήθηκαν χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη από τον Μανο.

Το διαμέρισμα του από πάνω ορόφου στο οποίο διέμενε η σπιτονοικοκυρά, παραμένει κλειστό και αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα.

Στις σκάλες της πολυκατοικίας είναι προσαρτημένος ένας ειδικός μηχανισμός τον οποίο χρησιμοποιούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος φαίνεται και αυτή παραβιασμένη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα