Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν»

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: «Η σπιτονοικοκυρά είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν»

Η Γιώτα Κηπουρού επικοινώνησε με γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλεύτηκε η εν λόγω γυναίκα από τις 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2020.
Επεσήμανε στο T-live ότι ως ληξιαρχική πράξη θανάτου επισημαίνεται «το νεόπλασμα μήτρας, οστεολογικές βλάβες», δηλαδή καρκίνος.
Ωστόσο, οι γιατροί σημειώνουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου υπάρχουν και άλλες συνοδές παθήσεις.
Συγγενικά πρόσωπα και φίλοι της 69χρονης καταγγέλλουν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της.
«Μπήκε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα, η γυναίκα που την πρόσεχε, ειδοποίησε τον Μάνο.
Και του είπε «έλα πάνω, δεν είναι καλά η κα Εύη, δε μιλάει». Όταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω, δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε.

Από ό,τι κατάλαβα, ειδοποίησα ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε. Από ό,τι κατάλαβα είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον».

«Η σπιτονοικοκυρά είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν», λέει μια μαρτυρία στο T-live.

Ενώ άλλη μαρτυρία αποκαλύπτει πώς στις τελευταίες τους επικοινωνίες, η 69χρονη έλεγε ασυναρτησίες και τα είχε κάπως χαμένα.

«Μου είχε αναφέρει πως ο Μάνος και η Ρούλα της είχαν πάει έναν παθολόγο στο σπίτι, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο. Με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2016 ή το 2017.

Και όταν τελείωσε η ιατρική επίσκεψη, μπήκε η Ρούλα στο δωμάτιό της κλαίγοντας και όταν η σπιτονοικοκυρά τη ρώτησε τι έχει και γιατί κλαίει, η Ρούλα της απάντησε πως θα πεθάνει σε έξι μήνες. “Θα πεθάνεις σε έξι μήνες” της είπε ξανά η Ρούλα, χωρίς να της λέει την αιτία από την οποία θα πέθαινε» λέει πρόσωπο στο T-live.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία