Πάτρα: Η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση κι όταν το έμαθε ο Μάνος, εκείνη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Αποκαλύψεων συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας – Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις σχέσεις του ζευγαριού

Με καταιγιστικούς ρυθμούς οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για τη θυελλώδη, όπως προκύπτει σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ακόμη περισσότερες. Όπως για παράδειγμα ότι η Ρούλα με την εξωσυζυγική της σχέση, είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, ακριβώς πάνω από το σπίτι της οικογένειας.

Η σχέση έγινε τον Μάρτιο του 2021, όταν είχε ήδη πεθάνει η Μαλένα αλλά ζούσε η Ίριδα. Ο Μάνος το έμαθε, τη ρώτησε και εκείνη δεν αρνήθηκε το παραμικρό. Βέβαια εκείνη την περίοδο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – και ο Μάνος είχε παράλληλη σχέση.

Ο Μάνος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Όπως και έπραξε. Πήγε μάλιστα και σε δικηγόρο για να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Στις 21 όμως Μαρτίου του 2021, η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Απειλές αυτοκτονίας

Ο Μάνος επιστρέφει για λίγες ημέρες σπίτι και μετά από 2-3 μέρες ξαναφεύγει. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου φεύγει με την Τζωρτζίνα, την πηγαίνει σε φιλικό σπίτι και μετά μόνη πάει να βρει τον Μάνο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και τον απειλεί  ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της εάν δεν ξαναγυρίσει.

Ο Μάνος το είχε πάρει απόφαση όμως, και αδιαφορεί. Μάλιστα πηγαίνει και για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο. Όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα