Πάτρα: Γιατροί θα καταθέσουν για “αναισθητικά φάρμακα” που κρίθηκαν “ύποπτα” για τις κρίσεις της Τζωρτζίνας

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και τα τρία κοριτσάκια που πέθαναν το ένα μετά το άλλο, μέσα σε τρία χρόνια, δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με το MEGA και όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν για την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, γιατροί από την Πάτρα.

Μέσα από ιατρικά έγγραφα -τα οποία ήταν πριν αποκαλυφθεί η ιστορία της κεταμίνης- φαίνεται ότι οι επιστήμονες απέδιδαν κάποια από τα «περίεργα» επεισόδια της Τζωρτζίνας σε αναισθητικά φάρμακα.

Οι γιατροί που σκοπεύουν να καταθέσουν στην 18η τακτική ανακρίτρια, αναμένεται να πουν ότι το παιδάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που μπορεί να προκληθεί από τη χορήγηση αναισθητικής ουσίας. Άγνωστο βέβαια παραμένει, ποιος θα μπορούσε να έχει χορηγήσει στο παιδί τέτοια ουσία…

Αποκαλυπτική είναι και η εικόνα που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» από το μόνιτορ νοσηλείας της Τζωρτζίνας όταν ήταν στην εντατική της Πάτρας, που δείχνει ότι το παιδάκι δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την μητέρα της μαζί.

Σύμφωνα με το μόνιτορ οι ενδείξεις του παιδιού ήταν απολύτως φυσιολογικές. Σε αντίθεση με όλα όσα γίνονταν, όταν η μητέρα του παιδιού ήταν παρούσα και μόνη της με το κορίτσι στο δωμάτιο.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου