Πάτρα: Γιατί η Τζωρτζίνα δεν ήθελε τον πατέρα της στο νοσοκομείο – Πού τηλεφώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας.

Η εκπομπή Tlive αποκάλυψε μάλιστα ποιο πρόσωπο κάλεσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Μετά το 166, στο οποίο τηλεφώνησε για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, θα περίμενε κανείς η 33χρονη μητέρα να καλέσει τον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν συνέβη, όμως, κάτι τέτοιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τον οικογενειακό τους δικηγόρο, κ. Ιωάννη Κόττα.

Ποιος ήταν ο λόγος του τηλεφωνήματος; Επειδή εκείνο το χρονικό διάστημα, η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει καθόλου τον πατέρα της, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής Tlive, τον είχε δει να χτυπάει τη μητέρα της λίγες ημέρες πριν.

Στις 5 Απριλίου το απόγευμα, τρεις ακριβώς ημέρες πριν εισαχθεί η 9χρονη στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως την προηγούμενη ημέρα που είχαν βρεθεί στο σπίτι τους, την είχε χτυπήσει.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου