Πάτρα: “Έκοψαν το ρεύμα σε στρατιώτη που λείπει στα σύνορα” – Η καταγγελία

Ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος εξαιτίας χρεών προς τους παρόχους. Μάλιστα, στην Πάτρα, έκοψαν το ρεύμα σε στρατιώτη που υπηρετεί στα σύνορα.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της Πάτρας στην ιστοσελίδα thebest.gr, υπάλληλος συνεργείου βρέθηκε στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο στρατιώτης, στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων. Ο νεαρός προφανώς απουσίαζε, καθώς αυτή την περίοδο υπηρετεί τη θητεία του στην παραμεθόριο. Ο υπάλληλος, αφού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του στρατιώτη και δεν άνοιξε κανείς, άρχισε να χτυπά όλα τα κουδούνια της πολυκατοικίας, μέχρι κάποιος να του απαντήσει, προκειμένου να του δώσει πρόσβαση στο ρολόι, για να κόψει το ρεύμα του φαντάρου.

Μια ένοικος της πολυκατοικίας που άνοιξε την πόρτα, τον ενημέρωσε ότι ο άνδρας υπηρετεί στα σύνορα, λέγοντάς του πως πρόκειται να βρεθεί στην Πάτρα σύντομα και θα τακτοποιήσει την οφειλή του. “Είναι κρίμα έπειτα από πολύμηνη απουσία να επιστρέψει σε σπίτι με κομμένο ρεύμα ένας στρατιώτης”, φέρεται να είπε στον υπάλληλο, ωστόσο εκείνος συνέχισε τη διαδικασία για την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου