Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Μια αποκάλυψη σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Live News», για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι τον Οκτώβριο του 2014.

Όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής…
Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!
Η αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στα λάθη και τις παραλείψεις που είχαν γίνει με τις υποθέσεις θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η αστυνομία της Πάτρας έκανε αρκετές παραλείψεις. Στον θάνατο της Ίριδας δεν πήγε ιατροδικαστής, πήγε την επόμενη μέρα η Σήμανση», αποκάλυψε σήμερα στο MEGA ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία