Πάτρα: “Δεν θα ομολογήσει η 33χρονη κατηγορούμενη – Τα στοιχεία είναι επαρκέσταστα”

Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και εάν αρκούν τα έως τώρα στοιχεία ώστε να αποδείξουν εάν είναι ή όχι ένοχη η 33χρονη κατηγορούμενη.

«Φαινόμενο κατηγορουμένης» χαρακτήρισε ο δικηγόρος, τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόμενος στον έντονο δημόσιο λόγο που έχει.

Σε ό,τι αφορά την ομολογία της, που πολλοί αναμένουν, ο ίδιος δήλωσε αντίθετος επισημαίνοντας πως η ομολογία δε σημαίνει το πέρας της ανάκρισης και ότι είναι δεδομένο πως κάποιος όντως έχει κάνει το έγκλημα.

Μάλιστα, ο κ. Μαρακάκης εκτιμά πως η 33χρονη δεν θα ομολογήσει, και πως τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα είναι επαρκέσταστα «για να στείλουν την υπόθεση στο ακροατήριο».

«Και λιγότερα στοιχεία να είχαμε από αυτά που γνωρίζουμε, και δεν τα γνωρίζουμε όλα, θα μπορούσε να παραπεμφθεί σε δίκη για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση» τόνισε.

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως εάν αποδειχθεί πως ο θάνατος της Ίριδας επήλθε στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τους συνοδούς του, που φαίνεται να ήταν η 33χρονη μητέρα και η αδερφή της, τότε θα ανοίξει η βεντάλια των ποινικών διώξεων.

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου