Πάτρα: Αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας ο Γρηγόρης Λέων – “Έκανα το χρέος μου”

Αφού ολοκλήρωσε το «χρέος» του σε ότι αφορά στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την έρευνα και παραδίδει τα σκήπτρα στους πραγματογνώμονες.

Ο ίδιος σημείωσε ότι πρόθεσή του ήταν να εξηγήσει τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης, ώστε να γίνει ευρύτερα κατανοητό το ζήτημα που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ» έγραψε θεωρώντας ότι «αυτό ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου».

Πλέον έχουν οριστεί πραγματογνώμονες για να συνεχίσουν τις έρευνες γύρω από τον «μυστήριο» θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη -Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας- και να καθορίσουν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό τους.

«Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου» ξεκαθάρισε ο ιατροδικαστής και ευχαρίστησε όλους όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του αυτό το διάστημα και υποστήριξαν τις θέσεις και τις υποψίες του σχετικά με τους θανάτους των τριών άτυχων κοριτσιών.

Δείτε την ανάρτηση:

Σας ευχαριστώ! #πατρα pic.twitter.com/RxPcuuYFf3

— Γρηγόρης Λέων (@grigorisleon) April 12, 2022

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου