Πάτρα: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Στην εκπομπή «Live News» βρέθηκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτoντας μεταξύ άλλων το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης γυναίκας.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από τη πλευρά της εκλιπούσας και στο σημείο όπου υπογράφει ο πιστοποιών γιατρός, δεν υπάρχει όνομα, παρά μόνο μία υπογραφή.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, η εν λόγω γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο για να υπογράψει.

Αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος είπε πως βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τη σύνταξη που λάμβανε η 69χρονη, η οποία ήταν χηρείας.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε πως επρόκειτο για μία σύνταξη άνω των 1500 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου