Πάτρα: 50 ναρκωτικά χάπια και βιβλία της Νικολούλη βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας

Παρουσία εισαγγελέα οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της οικογένειας στην Πάτρα.

Πάτρα: 50 ναρκωτικά χάπια και βιβλία της Νικολούλη βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας

Στο σημείο έμειναν για παραπάνω από δύο ώρες και φεύγοντας πήραν μαζί τους μία τηλεόραση Smart, φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, ένα tablet, ζωγραφιές που υπήρχαν ενώ βρήκαν 50 ναρκωτικά χάπια.

Πρόκειται για χάπια που δεν μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς χωρίς ιατρική συνταγή.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου, τα οποία αφορούσαν δολοφονίες και εξιχνιάσεις εγκλημάτων.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές είναι οι συνθήκες διαβίωσής της στη ΓΑΔΑ

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών ΝΑ Αττικής, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

«Την πρώτη ημέρα που έγινε η προσαγωγή στη ΓΑΔΑ κρατήθηκε στον 11 όροφο, στο Ανθρωποκτονιών. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στον 7ο όροφο, όπου είναι τα κρατητήρια.

Εκεί οι κρατούμενοι τρώνε το ίδιο φαγητό με τους αστυνομικούς από τη λέσχη, υπάρχει καρτοτηλέφωνο έξω από τα κρατητήρια.

Και οι αστυνομικοί δεν απαγορεύουν στον κρατούμενο την επικοινωνία, αλλά για εύλογο χρόνο. Μπορεί κάποιος να της φέρει προσωπικά αντικείμενα, αλλά όχι φαγώσιμα».

«Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι ήταν ψυχρή. Δεν την ρωτούσαν εάν έχει κάνει έγκλημα, γιατί δεν έχουν τη δικαιοδοσία σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η δικογραφία».

Επιπλέον, τόνισε πως οι ψυχίατροι θα δυσκολευτούν να αναλύσουν τις συμπεριφορές της 33χρονης.

 

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία