«Πατατράκ» με την Μαρία Μπακοδήμου και το Power of Love στο κανάλι

Σε μεγάλο πρόβλημα τείνει να εξελιχθεί για την Μαρία Μπακοδήμου η τηλεθέαση του Power Of Love αφού κάθε μέρα τα πράγματα πανε απο το κακό στο χειρότερο και η κατρακύλα στην τηλεθέαση για το κανάλι του ΣΚΑΪ δεν σταματάει με τίποτα αφού φέτος και το Survivor έχει κυριολεκτικά πατώσει.

Σίγουρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η παραγωγή του ριάλιτι της αγάπης η οποία αποφάσισε να πλαισιώσει την Μαρία Μπακοδήμου με παίκτες οι οποίοι είχαν μοναδικό σκοπό την αυτοπροβολή και την συλλογή χρημάτων.

Τρανό παράδειγμα της αποστροφής του κόσμου προς το ριάλιτι είναι η περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου, όπου στο best of το ριάλιτι σημείωσε μόλις 4,1 στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί πως το αρνητικό αυτό ρεκόρ καταγράφηκε από την AGB ενώ το επεισόδιο έπαιζε σε επανάληψη, ωστόσο αρκετά προγράμματα της τηλεόρασης που κατά καιρούς παίζουν σε επανάληψη, σημειώνουν αρκετά ικανοποιητικά νούμερα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν το Power of Love, το ριάλιτι αγάπης στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού και οι αποφάσεις τους είναι κάθετες και σκοπεύουν να το λήξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια