ΠΑΡΑΞΕΝΑ: Η μαγευτική παραλία με τις ατελείωτες φυσικές ομορφιές

Εύβοια: Ένα από τα πιο μαγευτικά και ευλογημένα μέρη της Ελλάδας. Ειδικότερα, το φαράγγι του Αγίου Δημητρίου στην περιοχή της Όχης είναι το κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο φαράγγι διαθέτει βραχώδεις πλαγιές. Στο κάτω μέρος του φαραγγιού ξεπροβάλει μια παραλία. Μια παραλία με ατελείωτες φυσικές ομοριές. Μια παραλία από την Εύβοια, με δικό της φαράγγι, σταλακτίτες, ποτάμι και λιμνούλα. Πανέμορφη και πάνω από όλα φυσική, η ομορφιά της.
Πρόκειται για την παραλία Σχοινοδαύλεια. Μια πολύ ξεχωριστή παραλία, που για τους περισσότερους είναι άγνωστη. Μια παραλία, της οποίας τα μυστικά γνωρίζουν λήγει και έχουν δει από κοντά ελάχιστοι. Η συγκεκριμένη παραλία από την Εύβοια έχει υπέροχη αμμουδιά και τα νερά της είναι καθαρά και κρυστάλλινα.
Εύβοια: Η παραλία της Σχοινοδαύλειας

Το χρώμα των νερών της συγκεκριμένης παραλίας από την Εύβοια είναι γαλαζοπράσινα. Το βάθος της είναι απότομο, αλλά ο βυθός της μαγικός. Ένας βυθός γεμάτος λευκά, υπέροχα βότσαλα, τα οποία μπορούν να αγγίξουν και να συλλέξουν μόνο οι τολμηροί. Οι σταλακτίτες που στολίζουν την παραλία αμφιθεατρικά από πανέμορφους σταλακτίτες. Οι συγκεκριμένοι σταλακτίτες είναι δημιούργημα αιώνων, ενώ τα χρώματά τους συναρπάζουν. Κοιτώντας κανείς προς τα πάνω, διακρίνει τις ομορφιές του φαραγγιού. Μάλιστα, αν είναι παρατηρητικός και ήρεμος, μπορεί να διακρίνει κάποιο αρπακτικό πουλί.
Η υπέροχη λιμνούλα που διαθέτει αυτή η άγνωστη παραλία της Σχοινοδαύλειας, σχηματίζεται από την εκβολή του ρέματος Πορφύρα. Τέτοιες εκβολές ονομάζονται από τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής, ονομάζεται «λιμνιώνες». Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιος ταξιδιώτης μπορεί να συναντήσει ερωδιούς, τουρλιά, γλαρόνια ή ασυνήθιστα πουλιά.
Εύβοια: Παρακολουθήστε εικόνες από την παραλία Σχοινοδαύλεια

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια