Παρασκήνιο: Η Σκορδά ζήτησε να πάει το εξώδικο για να κόψει τη φόρα σε Λιάγκα και Καινούργιου

Όταν έχεις ρεπορτάζ αλλά δεν είσαι ικανή εσύ και οι συνεργάτες σου να το πουλήσεις σωστά στο τηλεοπτικό κοινό λογικό είναι να σκας.

Περίγελος είναι πλέον στον ΣΚΑΪ το «Πρωινό μας» με τη Σκορδά που έχει «κολλήσει» στο 6% πίσω από τη Νίτσα Χατζίδου του STAR και πολλές φορές πίσω και από τη Μαγγίρα στο Open.

Η Σκορδά μαθαίνω λοιπόν πως ζήτησε να φύγει το εξώδικο για τα άλλα κανάλια που απαγορεύει τα σπόϊλερ του Survivor μήπως και τσιμπήσει η ίδια καμία μονάδα. Ωστόσο πλέον η κατάσταση φαίνεται πως έχει παγιωθεί και η Σκορδά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ανεβάσει το μέσο όρο της εκπομπής της. Τα βλέμματα πλέον μοιραία στρέφονται στην επόμενη σεζόν. Με δεδομένο το ότι η Σκορδά έχει διετές συμβόλαιο όλοι τώρα αναρωτιούνται αν θα μείνει έστω και ένα άτομο μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η Φαίη πάντως παίζει το παιχνίδι του παρελθόντος. Και ήδη τάζει δεξιά και αριστερά σε διάφορους διάφορα για να τους δεσμεύσει για του χρόνου. Τους θέλει όλους; Ξεκάθαρα όχι.

Θέλει όμως να έχει περισσότερα περιθώρια επιλογών σε σχέση με φέτος. Γι’ αυτό και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν νωρίς. Το πρόβλημα φυσικά είναι ο ΣΚΑΪ που δεν είναι διατεθειμένος να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη απ’ ότι έχει ήδη κάνει…

Πηγή: nassosblog

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου