ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Έχεις δει την Ευγενία Σαμαρά ΤΟΡLESS; Σκέτος ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ! Μακριά οι υπερτασικοί!

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και ανερχόμενες Ελληνίδες ηθοποιούς. Νέα, όμορφη, έξυπνη, είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της. Διαθέτει μία τρομερή αίσθηση αυτοσαρκασμού και μπόλικη δόση χιούμορ, όπου σίγουρα σε συνδυασμό με την εκπληκτική της εμφάνιση, την καθιστούν ακαταμάχητη.

Η φετινή σεζόν της πάει πολύ, καθώς την βλέπουμε στην νέα επιτυχημένη σειρά “Έρωτας Μετά”, στον Alpha, όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό μεγάλων ονομάτων. Παράλληλα συμμετέχει στην εκπληκτική ταινία “Ευτυχία” και στο ρομαντικό “Για Πάντα”.

Επίσης δεν ξεχνάει και το αγαπημένο της θέατρο, όπου είναι αρκετά ενεργή και σε αυτό το κομμάτι.

Η όμορφη Ευγενία λοιπόν, εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα, είναι και εξίσου εντυπωσιακή. Δες αυτήν την φωτογραφία που ξεθάψαμε από το καλοκαίρι και θα καταλάβεις!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου