Παπαδήμα για Σεργιανόπουλο: «Είχα δει τα “σκοτάδια” του και το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος»

Όπως είδαμε πρόσφατα κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή ” Δύο στη 1 ” η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποστάντζογλου οι οποίοι και αναφέρθηκαν στον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο . Πιο συγκεκριμένα είπαν τα εξής

«Τσακωνόμαστε συνέχεια με τη Δήμητρα, αλλά το ξεπερνάμε. Δεν μπορώ την ευκολία και την ξεπέτα στη δουλειά. Η Δήμητρα είναι αγρίμι. Με τη Δήμητρα έχουμε τις κοινές μας ώρες, αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Δήμητρα είναι πιπεράτος άνθρωπος, είναι απρόβλεπτη. Τη ζήλευα τη Δήμητρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα είπε από την πλευρά της: «Ήθελα να γίνω μοναχή, θα ήμουν στο κελί μου και θα είχα επαφή με το μέσα μου. Δεν είχα ξαναδεί κορμί σαν του Γιάννη και είχα δει πολλούς άντρες. Τον είχα δει στο θέατρο και έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα. Στον Γιάννη με τράβηξε η αντρική βλακεία του. Ένας σούπερ άντρας, μια κορμάρα και το μυαλό του… σαν μωρό. Τρελάθηκα! Αυτό θέλουμε οι γυναίκες».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Ήταν εξαιρετικό παιδί ο Νίκος, είχα δει τα “σκοτάδια” του. Ήταν εμφανές αυτό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Η ποιότητα του Νίκου ήταν τέτοια που δεν την έχει κανείς από τους σημερινούς ζώντες, ήταν εξαιρετικό παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τα είχα δει τα “σκοτάδια” του Νίκου. Εγώ το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου