Πάολα – εξομολόγηση: «Είχα πει ότι είμαι τσιγγάνα για να πάω κόντρα»

Η Πάολα είναι από τις πλέον επιτυχημένες και δημοφιλείς λαϊκές τραγουδίστριες με αναρίθμητους θαυμαστές.

Η Πάολα Φωκά, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Παγώνα Καραμήτσιου, έχει καταξιωθεί στον χώρο του πενταγράμμου. Παρότι είναι 39 ετών, η καλλιτέχνιδα από τη Θεσσαλονίκη, έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στο τραγούδι. Πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε μαγαζί όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών.

Η Πάολα έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ όχι μόνο με τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις και επιτυχίες. Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί σχετικά με το αν είναι τσιγγάνα. Αρχικά, η ίδια είχε δηλώσει κάτι τέτοιο αλλά αργότερα τόνισε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σε παλαιότερη εμφάνισή της στην εκπομπή «Βινύλιο», στον ΣΚΑΪ, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψα όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ό,τι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε…

Πριν από χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν…

Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια».

Στην προσωπική της ζωή, η Πάολα παντρεύτηκε τον Φώτη Ζογλοπίτη το Δεκέμβριο του 2002, όταν ήταν είκοσι ετών.

Γνωρίστηκαν στο κέντρο «Γοργόνες και Μάγκες». Ο Ζογλοπίτης έγινε μάνατζέρ της και με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πολύ κοντά.

Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Παολίνα. Εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει εντούτοις διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Σε ό,τι αφορά την Παολίνα, που είναι 19 ετών, μοιάζει πολύ στη μητέρα της. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παρότι δημιούργησε οικογένεια από νεαρή ηλικία, η Πάολα δεν εγκατέλειψε ποτέ το τραγούδι. Άλλωστε, υπήρξε η μεγάλη της αγάπη. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν μουσικοί και τραγουδούσαν επαγγελματικά από νεαρή ηλικία. Αμφότεροι άσκησαν επιρροή πάνω της.

Η Πάολα εργαζόταν στο κέντρο διασκέδασης «Μαμούνια» στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν δεκαεννέα ετών. Στα είκοσι χρόνια της εξέδωσε τον πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα».

Εν συνεχεία, βρέθηκε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με τον Σταμάτη Γονίδη και αργότερα με τον Σώτη Βολάνη.

Ακολούθησαν και άλλες προσωπικές δουλειές και πολλές επιτυχίες που την έχουν φέρει στην κορυφή.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία