Πάνος Ζάρλας: Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τους τρεις μήνες από το χαμό του-Ράγισαν και οι πέτρες!

Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη γνωρίστηκαν στο ριάλιτι αγάπης Power of Love. Εκεί αρχικά ήταν συμπαίκτες, όπου με τον καιρό η χημεία και η έλξη μεταξύ τους μεγάλωνε και τελικά κατέληξε σε μια πολύ όμορφη σχέση, γεμάτη τρέλες, χιούμορ, αλλά και ρομαντικές στιγμές. Οι δυο τους ήταν το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού και…..

τους στήριζε μέχρι τέλους. Οι συμπαίκτες τους, τους αγαπούσαν πολύ και αποτελούσαν τους πρωταγωνιστές μέσα στο παιχνίδι.

Μετά από την έξοδό τους από το παιχνίδι για αρκετό διάστημα ήταν μαζί και μάλιστα συγκατοίκησαν. Όμως τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν, κρατώντας όμως εξαιρετικές σχέσεις.

Πριν τρεις μήνες όμως η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ο Πάνος έχασε τη ζωή του εντελώς ξαφνικά. Η Στέλλα διαχειρίστηκε την κατάσταση με αξιοπρέπεια κι με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε κάποιος.

Δείτε τη διακριτική της ανάρτηση, όπου συμβολίζει τον Πάνος με αετό.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου