Πάνος Κιάμος: «Δε νομίζω ότι θα “το είχα” ως παρουσιαστής»

O Πάνος Κιάμος μίλησε στην κάμερα του «[email protected]» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, στον πατέρα του που είναι και ο μάνατζέρ του αλλά και στα «όχι» που έχει πει για να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή.

«Ο πατέρας μου δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωνε τις αφίσες και τα αυτόγραφα των καλλιτεχνών. Ως παιδί έχω κουβαλήσει πολλά αυτόγραφα για τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νίκο Νομικό και τον Λευτέρη Πανταζή. Με γέμιζε πολύ που έβλεπα από κοντά όλους αυτούς τους καλλιτέχνες. Δεν είχα φανταστεί τη δική μου εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου σε όλη μου την καριέρα. Όταν έχεις τον πατέρα σου μάνατζερ δεν υπάρχει κανένας δόλος και το λάθος δεν γίνεται επίτηδες».

«Βγαίνω στην τηλεόραση μόνο όταν έχω κάτι να πω. Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω αυτή την περίοδο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσης, δε νομίζω ότι θα “το είχα” ως παρουσιαστής», είπε ο Πάνος Κιάμος.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία