Πανικό πpοκαλεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αυτό το…στη Μύκονο…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η ξανθιά καλλονή από τη Ρόδο, ανήκει πλέον στις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Φέτος αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές τις διακοπές στη Μύκονο, ξεσnκώνοντας με την κοpμάρα της κάθε αρσενικό στο πέρασμά της. Παvικό μοίρασε στο νησί των ανέμων…..η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα! Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πλέον με αρκετή εμπειρία στα ελληνικά πλατό, ξέρει πώς να τραβήξει τα βλέμματα όλων και σίγουρα, ακόμα πιο πολύ του ανδρικού πληθυσμού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει πολλά ταλέντα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δείξει ότι προσπαθεί και στον χώρο του τραγουδιού, μετά από τη συμμετοχή της στο show μουσικής, Just the 2 of us. Η ξανθιά καλλονή έχει φτιάξει απίστευτο κοpμί και πλέον είναι όντως η Queen Dina.

Δείτε την με το σούπερ μικpοσκοπικό μπικίvι της και θα σας πέσει το σαγόνι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία