Πανελλήνιες 2022 Λατινικά: “Βατά” τα θέματα που κάλυπταν όλη την ύλη

Πανελλήνιες 2022 Λατινικά: «Βατά και σχετικά εύκολα», χαρακτηρίστηκαν τα θέματα των Λατινικών, καθώς όπως αναφέρουν οι φιλόλογοι η επιλογή των κειμένων ήταν πολύ προσεγμένη

«Βατά και σχετικά εύκολα», χαρακτηρίστηκαν τα θέματα των Λατινικών, καθώς όπως αναφέρουν οι φιλόλογοι η επιλογή των κειμένων ήταν πολύ προσεγμένη και κάλυπτε όλη την ύλη.

Η αντιστοίχιση στην ερώτηση εισαγωγής ήταν πολύ εύκολη, το ίδιο ισχύει και για την ερώτηση ετυμολογίας Β2, περιγράφει. Οι ασκήσεις της γραμματικής Γ1 και Γ2, με κάποιες εξαιρέσεις, κρίνονται «βατές και αναμενόμενες».

Σχετικά με τις συντακτικές παρατηρήσεις, η Δ1α και η Δ1β θεωρούνται επίσης «αναμενόμενες», ενώ η άσκηση Δ2α της μετατροπής των μετοχών σε δευτερεύουσες προτάσεις ήταν πολύ απαιτητική και απευθυνόταν «στους πολύ καλά διαβασμένους».

Παρακολουθήστε τη live συζήτηση των καθηγητών του πρώτου διαδικτυακού Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών στο κανάλι του Έτσι Μαθαίνω στο YouTube.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα