Πανελλήνιες 2022: Η ερωτική εξομολόγηση ενός υποψηφίου στην επιτηρήτρια του – “Ελπίζω να την δω τη Δευτέρα”

Πανελλήνιες 2022: Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων είναι μέσα στο άγχος, όμως υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν το μυαλό τους τόσο στο… διάβασμα

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων είναι μέσα στο άγχος, μιας και για τους περισσοτέρους η είσοδος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αποτελεί όνειρο ζωής. Όμως υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν το μυαλό τους τόσο στο… διάβασμα και έχουν και άλλους βλέψεις, εκτός από το Πανεπιστήμιο.

Έτσι λοιπόν στη Λέσβο ένας μαθητής επέλεξε να γίνει Viral για λόγους που δεν έχουν τόσο σχέση με τις εξετάσεις. Μέσω του τοπικού Aeolos TV ο νεαρός μαθητής, σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε πως έγραψε καλά στο μάθημα της έκθεσης, ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός, ενώ μίλησε και για την «όμορφη επιτηρήτρια» η οποία βρέθηκε στην αίθουσα και την οποία εύχεται να δει και στο επόμενο μάθημα.

«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω.  Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», σημείωσε.

Ένας άλλος μαθητής, ανέφερε στην κάμερα πως είδε όνειρο ότι το θέμα που θα «έπεφτε» στην Έκθεση ήταν η ιστορία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ’ ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζω τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και βλέπω να γράφει ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου “ιστορία θα πέσει”. Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα “γιατί μαθαίνουμε ιστορία”. Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε “πώς το έκανες;”. Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω…».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα