«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά»: Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Ρόκκο που υπέστη έμφραγμα

Ο Στέλιος Ρόκκος, όπως έγινε γνωστό, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα, με τον τραγουδιστή να μεταφέρεται με C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Στέλιος Ρόκκος παραμένει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, και αφού η είδηση αναπαρήχθη στο διαδίκτυο, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας έκανε μια νέα ανάρτηση στον επίσημο του λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook, η οποία αναφέρει πως ο Στέλιος Ρόκκος είναι καλά και πως είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», έγραφε η ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου