«Πάγωσαν» όλοι μόλις το έμαθαν: Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Καρτερούλης έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, σε σοκ η σύζυγός του

Ο 39χρονος Βασίλης έβαλε τέλος στη ζωή του, το βράδυ της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος τη Σπάρτη και συγκεκριμένα την τοπική κοινωνία του Αγίου Ιωάννη.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Καρτερούλης αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του, με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη να είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής.

Η οικογένεια του αυτόχειρα ανέφερε την απουσία του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, καθώς δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του από το βράδυ της Παρασκευής και μετά από αναζήτηση, τον βρήκαν νεκρό στο αγρόκτημα που βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι.

Ο 39χρονος Βασίλης γνωστός για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Καρτερούλης ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σπάρτης, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας προσώπου στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, λάτρευε το ψάρεμα και εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Σπάρτη.

39

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου