ΟΥΑΟΥ! Θα σου πέσει το σαγόνι όταν μάθεις πόσα δωμάτια θα έχει το νέο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία!

Η Ελένη, όχι μόνο τα δίνει όλα σωματικά on stage, αλλά και ψυχικά. Το πάθος και η ενέργειά της ξεχειλίζουν και κάνουν το κοινό της να παραληρεί. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, που κάθε φορά που κοινοποιεί κάτι, γκρεμίζουν την πλατφόρμα του!

Το εκπληκτικό κορμί και η απίστευτη κίνησή της σαν αίλουρος, της προσδίδουν μία μοναδική χάρη, που έχει σαγηνεύσει όλο τον κόσμο. Μετά από την δυναμική εμφάνιση στην Eurovision όλη η Ευρώπη παραληρούσε μετά την δυναμική της εμφάνιση on stage. Τις επισκίασε όλες και έφτασε στην κορυφή της καρδιάς μας.

Ελένη Φουρέιρα: Ποιος ο λόγος που την απέρριψε η ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Eurovision!

Το νέο σπίτι στην Βάρκιζα που θα στεγάσει την αγάπη της με τον Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βρήκαν το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Το σπίτι που θα στεγάσει την κοινή τους ζωή αγόρασαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Όπως αναφέρει η Real Life, η εντυπωσιακή performer και ο αγαπημένος της απέκτησαν ένα πολυτελές σπίτι στην περιοχή της Βάρκιζας πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πέρα από ευρύχωρο, το συγκεκριμένο οίκημα διαθέτει χώρο για τις συλλογές από ρούχα και παπούτσια της Ελένης Φουρέιρα, ειδικό χώρο για την προετοιμασία των απαιτητικών χορογραφιών της και στούντιο ηχογραφήσεων, αλλά και ειδικό χώρο για τις προπονήσεις του Αλμπέρτο Μποτία.

ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα μαγιο,ελένη φουρέιρα ηλικία,ελένη φουρέιρα τραγουδια,ελένη φουρέιρα instagram,ελένη φουρέιρα σχεση,ελενη φουρειρα χωρισ μακιγιαζ

Για τους περισσότερους, αυτή η κίνηση σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει πάρει οριστικά κάποιες αποφάσεις για το μέλλον του, αφήνοντας να φανεί η πρόθεσή του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Φανταστείτε πόσα δωμάτια θα έχει! Μπράβο στα παιδιά, τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος τα ψέματα-Έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα