“Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι”: Η νέα ταινία τρόμου του Netflix με την Amanda Seyfried-Αντέχεις να την δεις;

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας τρόμου με τίτλο “Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι” (Things Heard & Seen), με τους Amanda Seyfried και James Norton στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Elizabeth Brundage, All Things Cease to Appear, η ταινία τρόμου…. παρουσιάζει την ιστορία των Catherine και George Clare, ενός ζευγαριού που διστακτικά εγκαταλείπει το Μανχάταν της δεκαετίας του 1980, μετακομίζοντας στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας του ποταμού Hudson, καθώς ο George αναλαμβάνει βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο.

Η Catherine κάνει ό,τι μπορεί για να μετατρέψει το παλιό σπίτι όπου μετακόμισαν σε ένα άνετο μέρος ώστε να μεγαλώσει την κόρη της Franny, σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι όλες τις οι προσπάθειες είναι μάταιες.

Δείτε το trailer της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου, όπου εκτός των Seyfried και Norton εμφανίζονται και οι Natalia Dyer (Stranger Things), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Alex Neustaedter (Colony) και F. Murray Abraham (Amadeus).

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα