OPEN: Αλλάξει χέρια ο τηλεοπτικός σταθμός; Τι απαντά η πλευρά Σαββίδη

Tο επιχειρηματικό δίδυμο των Δημήτρη Μπάκου – Γιάννη Καϋμενάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Όμιλο του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και τους ιστότοπους ethnos.gr και imerisia.gr. Να τονίσουμε, ότι η συμφωνία αυτή δεν έχει κλείσει ακόμα.

OPEN: Κοντά σε συμφωνία οι Μπάκος – Καϋμενάκης για την εξαγορά του καναλιού

Κατά τις ίδιες πηγές η συμφωνία δεν περιλαμβάνει τον αθλητικό ιστότοπο SDNA.gr και το site Paok.gr, ενώ η πλευρά Σαββίδη θα παραμείνει μέτοχος μειοψηφίας με ποσοστό 30%.

Ωστόσο, επίσημες πηγές του Ομίλου Σαββίδη στις οποίες τέθηκαν υπόψιν οι παραπάνω πληροφορίες τις διέψευσαν κατηγορηματικά, δηλώνοντας «ότι ο Όμιλος δεν αποεπενδύει σε καμία περίπτωση».

Ταυτόχρονα, το επιχειρηματικό δίδυμο φέρεται να είναι σε συζητήσεις που επίσης δεν έχουν καταλήξει και με περιφερειακό κανάλι της Αττικής προκειμένου να αποκτήσει και σε αυτό τον έλεγχο.

Νικολέττα Ράλλη: Όλη η αλήθεια πίσω από το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής της! Βροχή τα εξώδικα!

Η Νικολέττα Ράλλη είδε ξαφνικά την εκπομπή της να κόβεται από την συχνότητα του OPEN και τα προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής να αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Ένα απίστευτο τηλεοπτικό Παρασκήνιο υπάρχει πίσω από το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέτας Ράλλη από την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN.

Με την παρουσιάστρια να βρίσκεται πλέον εκτός εαυτού με την εταιρεία παραγωγής που έχει μόνο την άφησε εκτεθειμένη απέναντι στο κανάλι αλλά και για μήνες απλήρωτη όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά σε φίλους και γνωστούς σου.

Η Νικολέττα Ράλλη αντικατέστησε την Αννίτα Πάνια στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου θέλοντας η ίδια εταιρεία παραγωγής να μειώσει το κόστος της εκπομπής .
Και να δώσει έναν αέρα ανανέωσης πάντα όμως με επίκεντρο την τηλεπώληση η οποία είναι και η κύρια πηγή εσόδων της συγκεκριμένης εταιρείας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iciao.gr οι πωλήσεις μέσα από την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη εμφάνιζαν σχεδόν κάθε εβδομάδα δραματική πτώση σε σχέση με τις περσινές αντίστοιχες πωλήσεις της εκπομπής που έκανε η Αννίτα Πάνια.

Δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο στην εταιρία παραγωγής αλλά και στους διαφημιζόμενους που έκαναν τοποθέτηση προϊόντος.

Μεσούσης της σεζόν αποχώρησαν δύο εταιρείες που προωθούσαν τα προϊόντα τους μέσα από την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο δημιουργώντας τεράστια οικονομική ζημιά κάτι το οποίο δυσκολεύει δραματικά τη συνέχιση της
εκπομπής σε συνδυασμό με τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που αρκετές φορές δεν ξεπερνούσαν το 1%.Νικολέττα Ράλλη.
Απόφαση του Οpen να διακόψει για ένα μήνα την μετάδοση των ψυχαγωγικών εκπομπών λόγω του πολέμου της Ουκρανίας ήταν η χαριστική βολή στη συγκεκριμένη εκπομπή με την εταιρεία παραγωγής να καθυστερεί σε σημαντικό βαθμό τις πληρωμές των συνεργατών της δημοσιογράφων και τεχνικών.

Οι άνθρωποι της εκπομπής πάντως είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση η Νικολέττα Ράλλη.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία