ΩΠΑ! Τι σταυροπόδι είναι αυτό; Η Έλενα Παπαρίζου σε στέλνει στον Παράδεισο! Μας έφυγε το σαγόνι!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια γυναίκα που σίγουρα δεν χωράει αμφιβολία για το πόσο όμορφη και φυσικά ταλαντούχα είναι. Εντάξει όπως και να το κάνουμε η γυναίκα έχει φωνάρα και οι ικανότητές της είναι απεριόριστες. Είναι σαγηνευτική και πάνω στη σκηνή γίνεται μια άλλη. Εκρηκτική και δυναμική τα δίνει όλα και……….

σε παρασέρνει μαζί της. Αυτό το διάστημα την βλέπουμε ως μία από την κριτική επιτροπή του The Voice, όπου σίγουρα αποτελεί το βασικό λόγο που το βλέπουμε!

Η Έλενα σε κάθε επεισόδιο τραβάει την προσοχή και μάλιστα στο προηγούμενο, έβγαλε μια φωτογραφία της με την εξίσου καθηλωτική Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην οποία το σταυροπόδι της σε στέλνει…αδιάβαστο!

Δείτε :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε η τελευταία blind audition του @thevoiceofgreece ?? @skaitv.gr @elzouganeli #TheVoiceGR #TeamHelena

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου