Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: γιόρτασαν 11 χρόνια γάμου

Η Ολυμπία Χοψονίδου κι ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους, μαζί με την πολυμελή κι όμορφη οικογένεια που έχουν αποκτήσει

Η Ολυμπία Χοψονίδου κι ο Βασίλης Σπανούλης παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 στο κτήμα Νάσιουτζικ. Ενώ είχαν ήδη αποκτήσει τον μεγάλο τους γιο, τον οποίο βάφτισαν την ίδια ημέρα.

Με μια φωτογραφία σε story στον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε η Ολυμπία στον σύζυγό της. Η οποία ήταν από την πρόσφατη απόδραση της οικογένειας στην Ελαφόνησο. Όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές, πριν να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκλεισε τη συμφωνία του με την ομάδα του Περιστερίου, αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο για να αναλάβει ως προπονητής. Η ομάδα ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία τους, ενώ κι ο ίδιος έκανε δηλώσεις.

Η δήλωση του Βασίλη Σπανούλη

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες».

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπό μου».

φωτογραφία: Instagram- @olympiachop

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία