ΟΛΟΓYMNH η Νατάσα Θεοδωρίδου-ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η τραγουδίστρια και σπέρνει τον πανικό…Θα αντισταθείς;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια γυναίκα σύμβολο του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα. Η φωνή της έχει συνοδέψει πολλές φορές διάφορες στιγμές της ζωής του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. Άλλοτε θλιμμένες, άλλοτε χαρούμενες, όταν ερωτευόμαστε, όταν χωρίζουμε, όταν γιορτάζουμε και γενικά σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινότητας.

Εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή αυτό που σε εντυπωσιάζει πρώτα είναι η τέλεια φόρμα που διατηρεί και έπειτα η μελωδική χαρακτηριστική χροιά της.

ScreenHunter 2410

Στο απίστευτο βιντεοκλιπ της του τραγουδιού “Για Κανένα” έκανε μία τολμηρή εμφάνιση στην μπανιέρα της, όπου σίγουρα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Το χεις δει;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου