Η Μαίρη Συνατσάκη σε μια hippie φωτογράφιση που θα αφήσει εποχή! Μαίρη είσαι θεά!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές γυναικείες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Έχει δοκιμάσει τα πάντα όσον αφορά τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες και διακατέχεται από ένα πνεύμα ανησυχίας. Έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, είναι εξαιρετική σε ό,τι κι αν κάνει και πάνω απ’ όλα είναι……..

ενεργή σε πολλά καίρια ζητήματα, που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και οι άνθρωποι. Έχει έντονη προσωπική γνώμη και την εκφράζει δίχως να φοβάται. Έχει σπουδές στην Ψυχολογία, αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της τηλεόρασης και γενικά των ΜΜΕ.

Δυναμικό και ανεξάρτητο πλάσμα, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά ευαίσθητο και προσιτό. Το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια.

μαίρη συνατσάκη,μαίρη συνατσάκη σχεση,μαίρη συνατσάκη ηλικια,μαίρη συνατσάκη υψοσ,μαίρη συνατσάκη παπουτσια,μαίρη συνατσάκη σχεσεισ,μαίρη συνατσάκη ρουχα,μαίρη συνατσάκη ινστα,μαίρη συνατσάκη σπυροσ σαμοιλησ

Η Μαίρη εκτός από όλα αυτά, είναι και μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες παρουσίες στο χώρο της σόου-μπιζ.

Δείτε εδώ και θα μας θυμηθείτε:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.