Οι «Aντάρτες Εκδίκησης» ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη σε σπίτι αστυνομικού και απειλούν ανακρίτρια

Ένα κείμενο ανάληψη ευθύνης από την ομάδα «Αντάρτες εκδίκησης» έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς εκτοξεύονται σοβαρότατες απειλές, φθάνοντας στο σημείο να απειλήσουν με σφαίρες δικαστικό λειτουργό, το σπίτι του οποίου πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει στόχος τους, με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Η αναρχική ομάδα αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για την τοποθέτηση μηχανισμού στο σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, ενώ εκτοξεύουν ευθείες απειλές καταλήγοντας μάλιστα με τη φράση: «Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, μπορούμε να έρθουμε στα σπίτια σας, στις δουλειές σας και να επιτεθούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε».

Οι «Αντάρτες εκδίκησης» ανέλαβαν με προκήρυξη σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, έξω από σπίτι αστυνομικού στα Μελίσσια, στις 18 Μαρτίου του 2022.

Όπως υποστηρίζουν ο συγκεκριμένος αστυνομικός «ήταν επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ, στις 18/3/22, κατά τη μεταγωγή του συντρόφου μας Φώτη Τζιώτζη στην ανακρίτρια, μετά τη σύλληψή του για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών το καλοκαίρι στην Αθήνα. Ο συγκεκριμένος μπάτσος, μετά την περιπέτεια με την απόπειρα αρπαγής του όπλου του από τον σύντροφο που συνέβη έξω από τα γραφείο της ανακρίτριας, έτρεξε να καταθέσει εις βάρος του συντρόφου με αποτέλεσμα να τον επιβαρύνει με επιπλέον κατηγορίες».

Παράλληλα απειλούν και την ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση για την οποία αναφέρουν: «Μπορεί αυτή τη φορά να στάθηκες τυχερή ή εμείς άτυχοι που δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία σου, αλλά η επόμενη φορά θα είναι με σφαίρες οι οποίες θα βρουν σίγουρα τον στόχο τους».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα