Οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο: Τι ουσίες έψαχνε τρεις μέρες πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ έφερε στο φως τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο τρεις μέρες πριν πάθει ανακοπή η Τζωρτζίνα.
Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» αποκάλυψε τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

«Στις 8 Απριλίου 2021, στις 18.22 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, η 33χρονη μπήκε σε γνωστή ιστοσελίδα φαρμακευικών σκευασμάτων, αναζητώντας διαζεπάμη, ενώ ακολούθησε ένα λέπτό αργότερα η ίδια αναζήτηση της ίδιας ουσίας στον ίδιο ιστοτοπο. Σημειώνεται ότι μετά από 3 μέρες από την αναζήτηση, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή. Η διαζεπάμη έχει κατασταλτικές υπναγωγές και αγχολυτικές δράσεις.

Από την τοξικολογική εξέταση με ημερομηνία 14/4/21 στο αίμα της Τζωρτζίνας που ελήφθη μετά την ανακοπή που υπέστη στις 11/4, διαπιστώθηκαν βενζινοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 371ng/ml», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η διαζεπάμη, ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των βενζινοδιαζεπινών. υτές οι ουσίες έχουν ηρεμιστική δράση, σε ύπνωση εάν χορηγηθεί σε μεγάλύτερη ποσότητα. Κάτω από συγκεκριμένους λόγους χορηγούνται στα παιδιά και με μεγάλη προσοχή. Εχει ενδιαφέρον έαν η αναζήτηση προηγείται της λήψης», ανέφερε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Φυσικά όλα αυτά καταγράφονται και θα δούμε σε τί επίπεδα έχουν καταγραφεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου