Ο Τζώνη Καλημέρης στην ΕΡΤ;

Τη θέση του αποχωρήσαντος διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ  Γιώργου Γαμπρίτσου αναλαμβάνει -συμφωνα με το Zoornalistas -κατά το αμέσως προσεχές διάστημα ο πολύπειρος (αν και εσχάτως ολίγον άνεργος τηλεοπτικά) Τζώνη Καλημέρης.

Το Μαξίμου που πάντα έχει άποψη επί των όσων λαμβάνουν χώρα στη Δημόσια Τηλεόραση, σχεδόν ενθουσιάστηκε όταν έπεσε στο τραπέζι το σχετικό όνομα. Και δεν αναφέρομαι στους τοίχους του πρωθυπουργικού Μεγάρου, που δεν έχουν ούτε στόμα, ούτε αυτιά, αλλά σε κάτι κυβερνητικούς που συνομιλούν, όταν τον βρίσκουν στο τηλέφωνο, με τον Ζούλα, που ως γνωστόν είναι το απόλυτο αφεντικό στο Ραδιομέγαρο.

Να θυμλησουμε πως μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ στους διαδρόμους στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής την περσινή σεζόν ήταν όταν ο Τζώνης Καλημέρης εμφανίστηκε στην εκπομπή φλΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογεώργη και μίλησε για την ελληνική τηλεόραση. Τότε είχε ακουστεί για πρώτη φορα η επισροφή του στην ΕΡΤ ίσωσ για το ERTFLIX. Αν επιστρέψει θα είναι η τριτη φορά.

Ο Τζώνη Καλημέρης, ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά αλλά και την απόφαση να υιοθετήσουν τη μικρή Ada.

«Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως ότι από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα υπήρχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Κι αφού το κάνουμε εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι περάσει η Χριστίνα, θα είναι και κόρη μου το κορίτσι. Έτσι έγινε», είπε αρχικά ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως σχεδιάζουν με τη Χριστίνα Κοντοβά να παντρευτούν, ενώ αναφέρθηκε και στην υιοθεσία της μικρής Ada.

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω καμία ένσταση, φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα γι’ αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο”.

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών αγοριών και πλέον ενός κοριτσιού. «Είναι χαρά Θεού. Τα κοριτσάκια είναι πιο τρυφερά. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού” και πρόσθεσε: “Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Λέμε ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Είμαι οκ. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή σου, πάνω εκεί που είχες βάλει τελεία. Με αυτή την έννοια ανέφερα την ηλικία».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία