«Ο Τριαντάφυλλος πήγε να σηκώσει χέρι πάνω μου» Η νέα δημόσια καταγγελία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σοκάρει

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Όλα ξεκίνησαν όταν το ντουέτο Ευρυδίκης Παπαδοπούλου-Τριαντάφυλλου αποχώρησε από τη μουσική σκηνή του Just The 2 Of Us το περασμένο Σάββατο. Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός τραγουδιστής απ’ ‘οτι φάνηκε δεν είχαν χημεία και αυτό τους οδήγησε στην αποχώρηση.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου η Ευρυδίκη ανέφερε πως θα προτιμούσε άλλο coach, καθώς δεν ταίριαξαν με τον Τριαντάφυλλο.

Τα πράγματα όμως πήραν άσχημη τροπή και ο κόσμος χωρίστηκε σε δύο “στρατόπεδα”, όπου οι μεν που υποστήριζαν την Ευρυδίκη σχολίαζαν αρνητικά τον χαρακτήρα του τραγουδιστή και οι δε υποστηρικτές του Τριαντάφυλλου κατηγόρησαν την Ευρυδίκη για…παραφωνία.

ευρυδικη παπαδοπουλου,ευρυδικη παπαδοπουλου,ευρυδικη παπαδοπουλου καρκινοσ,ευρυδίκη παπαδοπουλου κοσμηματα,ευρυδίκη παπαδοπούλου instagram,ευρυδίκη παπαδοπουλου ηλικια,ευρυδικη παπαδοπουλου σκυλοσ,ευρυδίκη παπαδοπουλου συζυγοσ,ευρυδικη παπαδοπουλου χωρισε,ευρυδίκη παπαδοπουλου αποχωρηση,ευρυδικη παπαδοπουλου τριανταφυλλος

H ίδια λοιπόν πριν από λίγα λεπτά έκανε μια πολύ σοβαρή δήλωση, στην οποία ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να σηκώσει χέρι πάνω της!

Φυσικά αυτό είναι καταδικαστέο και θα πρέπει να αποδοθούν κυρώσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί!

Δείτε τι ανέφερε!

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία