Ο Survivor Νίκος Κοσμάς μας προτείνει τι να τρώμε μετά από τη γυμναστική μας! Τα έχεις στο σπίτι σου!

Ο Νίκος Κοσμάς ήταν ένας από τους παίκτες που μπορεί να γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά έμεινε για πάντα στις καρδιές μας ως ο ξανθός καρατέκα που σάρωνε στους στίβους μάχης. Πρόκειται για την ελληνική ενσάρκωση του Flash, εξαιτίας της ταχύτητάς του.

Έτσι λοιπόν ανήκε στους αγαπημένους του κοινού και μάλιστα μετράει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι λοιπόν μέσα από story του φροντίζει να μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι και διάφορες συμβουλές τροφικών συνδυασμών για να μένουμε υγιείς και fit.

Δείτε εδώ το υπέροχο πρωινό που έφτιαξε και θα σας αρέσει σίγουρα!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου