Ο Σπύρος Μπιμπίλας έστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια

Εξώδικο στον Αλέξη Κούγια απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας διά μέσω των δικηγόρων του.

Το εξώδικο του ηθοποιού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις.

Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει.

Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί.

Γι’ αυτό σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Ιωάννης Απατσίδης, Έλλη Ρούσσου»

Στην τελευταία του δήλωση ο κ. Κούγιας είχε πει μεταξύ άλλων για τον Σπύρο Μπιμπίλα:

«Δυστυχώς ο Μπιμπίλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει. Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και ”το παραμύθι παύει να έχει δράκο”, αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να ”πεθάνει” και τον φίλο μου τον Μάγκα».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο Γιώργο Μάγκα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε διευκρινήσεις για την παρεξήγηση που έγινε όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως πέθανε ο Γιώργος Μάγκας

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο Open και ξεκαθάρισε σχετικά με την παρεξήγηση που συνέβη. Τόνισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μάγκα και ζήτησε προσωπικά συγνώμη από τον βασιλιά του κλαρίνου.

«Πήρα να του ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν προερχόταν από εμένα. Θα πάω και στην Λιβαδειά να τον δω. Τον εκτιμώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο και στεναχωρέθηκα μετά από όλο αυτό.».

«Ο Γιώργος Μάγκας στην αρχή ήταν στεναχωρημένος, αλλά μετά το κατάλαβε και θα πάω και στη Λιβαδειά να τον συναντήσω, Ζητώ συγγνώμη δημόσια από τον αξιαγάπητο αυτόν άνθρωπο». Δήλωσε μετανιωμένος για την παρεξήγηση ο ηθοποιός.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έλαβε την πληροφορία από δημοσιογράφο και ύστερα από αυτό δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

«Γιατί πρέπει να ψάξω εγώ εάν ισχύει και όχι οι δημοσιογράφοι;»

«Αυτή η στραβοτιμονιά δεν προέρχεται από μένα. Κάποιος δημοσιογράφος δημοσιεύει από λάθος του έναν θάνατο επειδή είχε πεθάνει ένας ξάδελφος του Γιώργου Μάγκα. Εγώ το βλέπω από δημοσιογράφο και το δημοσιεύω. Έκαναν πρωτοσέλιδα με αισχρούς τίτλους. Όλοι αυτοί να ξέρουν ότι εγώ θα απαντήσω…»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πως θα βγαίνει πλέον μόνο ζωντανά στις εκπομπές για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις σε αυτά που λέει

«Δεν θα ξαναβγώ ούτε με skype δημόσια. Τέλος τα skype φέτος και κομμένες και οι μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις. Όποιος θέλει ζωντανά για να μην μας κόβουν».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία