«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή»

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών.

Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα.

Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Η κυρία Κική Πακιρτζίδου είπε στη συνέχεια για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας, αλλά το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Γιώργος Λιάγκας εναντίον Σπύρου Μπιμπίλα: «Έριξε τη μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στηρίζοντας όπως έχει δηλώσει τα θύματα του ηθοποιού.

Την ενόχληση του εξέφρασε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας ύστερα και από την διαρροή του έντονου
διαλόγου που είχε κατά την πρώτη μέρα της δίκης με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος του επιτέθηκε φραστικά για το γεγονός ότι ο ηθοποιός στηρίζει τα θύματα και όχι τον πατέρα του
«Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι διότι όταν γύρω μου είναι άνθρωποι, οι οποίοι ακούνε τι λέμε ιδιωτικά και μεταφέρονται σε πρωτοσέλιδα, διαφωνώ απολύτως. Δεν θα σας πω, τα υπόλοιπα ψάξτε τα”.

Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά σχολίασε τις δηλώσεις του ηθοποιού σε πολύ έντονο ύφος:

«Προσπαθεί ο ίδιος ο Μπιμπίλας να υποβαθμίσει ένα γεγονός το οποίο συνέβη. Εμείς, δημοσιογράφοι, οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες, αυτή είναι η δουλειά μας. Μην κατηγορούμε τους ανθρώπους που μετέφεραν το ρεπορτάζ, σε δημόσιο χώρο έγινε.

Το να είσαι σε ένα σπίτι μέσα και να βάλεις κοριούς να καταγράψεις, εκεί απαγορεύεται.
Όταν σε δημόσιο χώρο ακούς έναν άνθρωπο να λέει “θα έρθω να σε δω στο θέατρο γιατί είσαι καλός” και ο άλλος λέει “δεν θέλω να έρθεις να με δεις”, να μην το μεταφέρουμε; Τα είπε δημόσια, τα άκουσαν οι άνθρωποι δίπλα, δεν έγινε εν κρυπτώ η συνομιλία.
Η δημοσιότητα για τον κύριο Μπιμπίλα που βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια είναι θετική και πρέπει να βγαίνει και μια αρνητική…
Ναι, τον παρακαλάμε, αλλά αυτό γιατί να θέλει να το κρύψει;
Ο γιος του Φιλιππίδη προφανώς είναι ενοχλημένος από τη στάση του κυρίου Μπιμπίλα που ήταν φίλος του πατέρα του.
Θα μπορούσε να πει ότι ναι του μίλησα, αλλά έριξε τη… μπάλα έξω, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι που μετέφεραν τις πληροφορίες».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία