Ο Νίκος Κοσμάς ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το πανελλήνιο «Μην προσεύχεστε για το…» Μάθημα ζωής από τον παίκτη του Survivor!

O καρατέκα της καρδιάς μας, Νίκος Κοσμάς, που τον γνωρίσαμε φέτος μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας, με έντονη προσωπικότητα. Έχει πάθος και προσήλωση σε αυτό που κάνει, καθώς όταν έχει ένα στόχο τον κυνηγά μέχρι τέλους, χωρίς να σκέφτεται τίποτα άλλο.

Μετά το παιχνίδι έχει εντατικοποιήσει τις προπονήσεις και την προετοιμασία του, αφού θέλει να συμμετάσχει σε αγώνες. Ο στόχος του λοιπόν δεν είναι μόνο η νίκη που ίσως καταφέρει, αλλά η καλή εμφάνιση, μετά από τόσο διάστημα αποχής, λόγω του Survivor.

Έχει πείσμα και πειθαρχία, όπως επίσης και μία εσωτερική δύναμη, όπου λειτουργεί σαν φλόγα που πυροδοτεί την ενέργεια και την θέλησή του. Χθες κοινοποίησε ένα ρητό, με το οποίο παρέδωσε ένα σημαντικό μάθημα ζωής για όλους τους “αγωνιστές” και “μαχητές” της ζωής.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου