Ο νικητής του Power of Love αποκάλυψε αν έκαναν σ€x στο παιχνίδι «Σε ξενοδοχεία έκαναν διάφορα…Οι Ρουμάνοι…» Άναυδη η Μπακοδήμου!

Το Power of Love μπορεί να έχει ρίξει αυλαία, όμως οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι βόμβες σκάνε μία μία και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπρολάβουμε. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και σίγουρα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Κάποιες καταστάσεις έχουν ξεφύγει και δεν μπορούμε να……..

εθελοτυφλούμε. Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο φετινός νικητής, μετά από ερώτηση που του έγινε για το αν είχαν εpωτικές επαφές οι παίκτες μεταξύ τους, αποκάλυψε πως μέσα στο σπίτι δεν είχαν, αλλά σίγουρα στα ξενοδοχεία γίνονταν…πράγματα.

Δείτε τι είπε και πώς αποκάλεσε τους Ρουμάνους:

ScreenHunter 433

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου