Ο Μιχάλης Μουρούτσος ΓΚΡΕΜΙΣΕ το Instagram «Αφιερώνω το μετάλλιό μου…» Ράγισαν και οι πέτρες με το μήνυμά του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι ένας αθλητής που σίγουρα και αδιαμφισβήτητα, ανήκει στους πιο πολύτιμους και σπουδαίους της Ελλάδας. Έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στον αθλητισμό, μέσω της μεγάλης του αγάπης, το Tae Kwon Do. Πρόκειται για ένα άτομο με τρομερή πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Αυτό φάνηκε……..

μέσα από τις δυσκολίες και τις κακουχίες που αντιμετώπιζε στο Survivor, καθώς και από τον τρόπο που αντιμετώπιζε όλα αυτά, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και την στήριξή του στους συμπαίκτες του.

Σαν σήμερα λοιπόν χάρισε στην Ελλάδα μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αυτή του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000. Το χαρμόσυνο όμως αυτό γεγονός επισκίασε ένα τραγικό δυστύχημα που βούλιαξε την χώρα μας στο πένθος.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram:

«27 Σεπτεμβρίου 2000. Η πιο λαμπρή μέρα για την αθλητική μου καριέρα. Τοτε που κατάφερα το ακατόρθωτο. Ηταν η πιο ευτυχισμένη μέρα μέχρι εκείνη την στιγμή της ζωης μου και ταυτόχρονα μια πολύ θλιβερή μέρα και για όλη την χώρα και κυρίως για κάποιους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους στο ναυάγιο Σάμινα. Αν και γνωρίζω τι είναι να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο ευχομαι ο χρόνος να έχει απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο τους. Το μετάλλιο αυτό θα είναι για πάντα αφιερωμενο στην μνήμη τους.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

27 Σεπτεμβρίου 2000. Η πιο λαμπρή μέρα για την αθλητική μου καριέρα. Τοτε που κατάφερα το ακατόρθωτο. Ηταν η πιο ευτυχισμένη μέρα μέχρι εκείνη την στιγμή της ζωης μου και ταυτόχρονα μια πολύ θλιβερή μέρα και για όλη την χώρα και κυρίως για κάποιους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους στο ναυάγιο Σάμινα. Αν και γνωρίζω τι είναι να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο ευχομαι ο χρόνος να έχει απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο τους. Το μετάλλιο αυτό θα είναι για πάντα αφιερωμενο στην μνήμη τους. #anniversary #taekwondo #tkd #olympic #games #sydnay #gold #58 #olympic #sport #olympian #first #place #greece #athleticclubdafnis @tkdeurope @worldtaekwondo.pr @hellenictaekwondofederation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου