Ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει σοκαρισμένος που η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να τον χτυπήσουν μπράβοι

Ολοένα και πιο βαθύ γίνεται το ρήγμα μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η 33χρονη με κεταμίνη φέρεται ότι προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης, πέραν της κεταμίνης, δηλώνει σοκαρισμένος επειδή ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του είχε σχεδιάσει τον ξυλοδαρμό του από μπράβους. Όπως φέρεται ότι δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν την είχε ικανή για μια τέτοια ενέργεια και του έχει προκαλέσει μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς αποτελεί δείγμα μιας άλλης πλευράς της συζύγου του που τώρα ανακαλύπτεται.

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι (η Ρούλα Πισπιρίγκου) εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν είχα σχετικές εικόνες», δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και προσθέτει ότι θρηνεί και ότι θέλει να καταλάβει τι συνέβη και πώς ο ίδιος παραπλανήθηκε.

Μάλιστα, ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη επικοινωνεί με άτομα του περιβάλλοντός του και η συζήτηση αναλώνεται σε ερωτήσεις της για το «πού είναι ο Μάνος», «αν θα πάει ο Μάνος» κι όχι για τα τρία παιδιά τους.

Έκανε αγορές προϊόντων στο διαδίκτυο

Για το tablet, που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι η 9χρονη το είχε συνέχεια στο πλευρό της και εκτιμά ότι δεν έγιναν ύποπτες αναζητήσεις. Ωστόσο, εκ των υστέρων του προκάλεσε υποψίες και πρότεινε να εξεταστεί.

Όσον αφορά στην κεταμίνη, η 33χρονη έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές προϊόντων και φαρμακευτικών από το διαδίκτυο. Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μεταφορές για λογαριασμό φαρμακευτικής εταιρείας και εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα. Ωστόσο θεωρεί απίθανο να προμηθεύτηκε η σύζυγός του την κεταμίνη μέσω μεταφοράς που έκανε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου