Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις

Έχει σφραγίσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, για περισσότερα από πενήντα χρόνια, τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 3 Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για μια συνέντευξη γεμάτη μελωδίες και αγαπημένες αναμνήσεις.

Μιλάει για τα νέα του τραγούδια, που ήδη έχουν γίνει επιτυχία και για το πώς η μουσική έχει γίνει τρόπος ζωής γι’ αυτόν από τότε που -παιδί ακόμα- ξεκίνησε να τραγουδά στα χωράφια ή στο καφενείο του πατέρα του.

Ακόμη, εξομολογείται ιστορίες πίσω από κάποια από τα πιο αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τις συναντήσεις του με κορυφαίες μορφές της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος. 

Μιλάει για τη σχέση του με τον Θεό και τη βυζαντινή μουσική, που κρατάει από τότε που ήταν παιδί και έψελνε στην εκκλησία της γειτονιάς μέχρι σήμερα και εκφράζει τη γνώμη του για το παρόν, αλλά και το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία