Ο Γκίγκας Μαγιορκίνης ποζάρει σε τζακούζι από τη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε για το τριήμερο ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης και ανέβασε φωτογραφίες στο facebook μέσα από ένα τζακούζι.

Ο Γκίγας Μαγιορκίνης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βρίσκεται σε τζακούζι στη Σαντορίνη με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μάλιστα γράφει «λιγουρίτσες» και κάνει πως βγαίνει από το χλιδάτο τζακούζι έχοντας δίπλα ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό ενώ γράφει πως ήθελε να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τη βουή της πόλης.

Κάτω από την ανάρτηση δέχθηκε πολλά μηνύματα ενώ σε ερώτημα για το αν βρίσκεται στη Μύκονο, ο ίδιος διευκρινίζει πως είναι στη Σαντορίνη γράφοντας «Οία οέο».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου